Smartphoneclub.com

Uit onhandigheid laat je per ongeluk je telefoon op de grond vallen. Dat is natuurlijk flink balen, maar wanneer je je toestel van de grond pakt zie je ook nog eens dat het scherm is gebroken. Mogelijk dat je telefoon niet meer goed functioneert en het ziet er natuurlijk ook helemaal niet mooi uit. Gelukkig zijn er meer dan voldoende manieren om het te fixen. Je kunt je scherm laten repareren in Breda of de plaats waar jij woont. Alle mogelijkheden bespreken we je graag met je in dit artikel.

Scherm laten repareren door een telefoon reparatiebedrijf

Vandaag de dag zijn er een heleboel bedrijven te vinden die zich hebben gespecialiseerd in het repareren van smartphones. Het vervangen van je scherm zou dan geen probleem moeten zijn. Ga op zoek naar een expert bij jou in de buurt, maar zorg dat je wel een bedrijf kiest met goede recensies. Je wilt je telefoon natuurlijk wel bij iemand achterlaten die een hoop ervaring heeft.

Zelf vervangen

Je kunt er ook voor kiezen om het scherm zelf te vervangen. Het is dan wel vereist dat je enigszins technisch bent aangelegd. Je kunt een scherm aanschaffen bij verschillende winkels en op onder andere Youtube staat stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. Een groot voordeel van deze methode is dat het stukken goedkoper is. Je dient er wel rekening mee te houden dat het altijd een risico blijft en er een kans is dat je je telefoon meer schade toedient als je het verkeerd doet.

Laten vervangen door de fabrikant

Je kunt tot slot ook overwegen om het scherm te laten vervangen door de fabrikant. Een groot nadeel is dat dit meestal iets duurder is, tenzij je nog garantie hebt. Ook duurt het vaak enkele weken voordat je je telefoon weer terug hebt.